Известие
Collapse
No announcement yet.
147 1.9 jtd за 10500,казвайте какво мислите
Collapse
X
-
Приемам поздравления и дано ме приемете като един от васСнимки ще кача по-късно днес.Колата не е безпроблемна,но няма нищо фатално:малко от окачването,термостат и ремъци.От утре се започва,вече ще е не само красива,а и много поддържана
Comment
-
Първоначално публикувано от yori Покажи съобщениеПриемам поздравления и дано ме приемете като един от васСнимки ще кача по-късно днес.Колата не е безпроблемна,но няма нищо фатално:малко от окачването,термостат и ремъци.От утре се започва,вече ще е не само красива,а и много поддържана
Comment
-
Първоначално публикувано от yori Покажи съобщениеПриемам поздравления и дано ме приемете като един от васСнимки ще кача по-късно днес.Колата не е безпроблемна,но няма нищо фатално:малко от окачването,термостат и ремъци.От утре се започва,вече ще е не само красива,а и много поддържана
Да си я ползваш със здраве и много безаварийни километри
Нещата, които си изброил са бели кахъри - консумативи.
Сменяй ги и ще ти служи вярно.sigpic
Comment
-
Браво! Честита ти нова придобивка, дано да те радва много през годините, докато е твоя
За съжаление моята почна да капризничи все повече и повече, но любов от пръв поглед беше и ща не ща я търпяЯсно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Вече се смениха някои от консумативите и колата започва все повече да ми харесваИмам 3 въпросчета,като решението на първия изключва и следващите 2,та:
1.Някой може ли да ми прати линк или нещо такова към Упътване за работа с климатроника?
2.Как да регулирам градусите на температурата в купето,всякакви комбинации от бутони пробвах,но не иска да ми се получи?
3.Може ли да се изключи напълно въпросния климатроник(като на Вектра Б примерно)?
Comment
-
Първоначално публикувано от yori Покажи съобщениеВече се смениха някои от консумативите и колата започва все повече да ми харесваИмам 3 въпросчета,като решението на първия изключва и следващите 2,та:
1.Някой може ли да ми прати линк или нещо такова към Упътване за работа с климатроника?
2.Как да регулирам градусите на температурата в купето,всякакви комбинации от бутони пробвах,но не иска да ми се получи?
3.Може ли да се изключи напълно въпросния климатроник(като на Вектра Б примерно)?
Нищо лично,не ги приемай много навътре подобни забележки,трябва да свикваш с хората и порядките във форума.Alfa 156 1,9 JTD - 02,2000г
Avensis 2011 -2.0 D-4D
Comment
Comment