Известие

Collapse
No announcement yet.

147 1.9 jtd за 10500,казвайте какво мислите

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от yori Покажи съобщение
    Благодаря за инфото,утре сутрин ще я караме на диагностика и ще кажа какво е станало и дано да станем колеги.
    Колега, какво стана?
    Да честитим ли
    sigpic

Comment

Приемам поздравления и дано ме приемете като един от вас Снимки ще кача по-късно днес.Колата не е безпроблемна,но няма нищо фатално:малко от окачването,термостат и ремъци.От утре се започва,вече ще е не само красива,а и много поддържана
      Alfa Romeo 147 JTD '01

Comment

Приемам поздравления и дано ме приемете като един от вас Снимки ще кача по-късно днес.Колата не е безпроблемна,но няма нищо фатално:малко от окачването,термостат и ремъци.От утре се започва,вече ще е не само красива,а и много поддържана
        ЧЕСТИТО!

Comment

айде честито! значи е добре колата, нещата които ще сменяш са само консумативи! и аз оправям същите!
          Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctive

Comment

Добре дошъл при следовниците на Шоко Асахара
            Giulietta 1,6 JTDm 2013
            156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

ЧЕСТИТО И ОТ МЕН !!!
              УМНАТА , ЧЕ КОЛИЦАТА НЕ Е ОТ ТРОМАВИТЕ ВОЗИЛА,СКОРОСТТА НЕ СЕ УСЕЩА И ДА НЕ ВЗЕМЕШ ДА СВЪРШИШ НЯКОЯ БЕЛЯ ИЛИ ДА ТЕ ИЗНЕНАДАТ ЧЕНГЕТАТА.
              Alfa 156 1,9 JTD - 02,2000г
              Avensis 2011 -2.0 D-4D

Comment

ЧЕСТИТО!!!
                Да си я ползваш със здраве и много безаварийни километри
                Нещата, които си изброил са бели кахъри - консумативи.
                Сменяй ги и ще ти служи вярно.
                sigpic

Comment

Благодаря на всички за пожеланията,ето и малко снимков материала какви ксенони ще ми препоръчате?
                  Attached Files
                  Alfa Romeo 147 JTD '01

Comment

Браво! Честита ти нова придобивка, дано да те радва много през годините, докато е твоя
                    За съжаление моята почна да капризничи все повече и повече, но любов от пръв поглед беше и ща не ща я търпя
                    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Вече се смениха някои от консумативите и колата започва все повече да ми харесваИмам 3 въпросчета,като решението на първия изключва и следващите 2,та:
                      1.Някой може ли да ми прати линк или нещо такова към Упътване за работа с климатроника?
                      2.Как да регулирам градусите на температурата в купето,всякакви комбинации от бутони пробвах,но не иска да ми се получи?
                      3.Може ли да се изключи напълно въпросния климатроник(като на Вектра Б примерно)?
                      Alfa Romeo 147 JTD '01

Comment

Вече се смениха някои от консумативите и колата започва все повече да ми харесваИмам 3 въпросчета,като решението на първия изключва и следващите 2,та:
                        1.Някой може ли да ми прати линк или нещо такова към Упътване за работа с климатроника?
                        2.Как да регулирам градусите на температурата в купето,всякакви комбинации от бутони пробвах,но не иска да ми се получи?
                        3.Може ли да се изключи напълно въпросния климатроник(като на Вектра Б примерно)?
                        Ползвай търсачката,има доста писано по тези неща и никой няма дя седне отново да ги пише отново.

Нищо лично,не ги приемай много навътре подобни забележки,трябва да свикваш с хората и порядките във форума.
                        Alfa 156 1,9 JTD - 02,2000г
                        Avensis 2011 -2.0 D-4D

Comment

Пробвай да завъртиш врътките, като кранчета на чешма. А вентилацията спира, като се спре напълно вентилатора (крайно ляво положение). Не знам какви са разликите в двузоновия климатроник на 147, но във важните теми от тоя раздел има книжка на 156 преди фЛ.
                          2014: Deutschland über alles

Comment

Working...
                          X